Over BEZIGN.

Ik houd van eenvoudige maar krachtige concepten.
Zie het als mijn taak de zintuigen te prikkelen en aan
te zetten tot initiatiefrijk en fantasievol denken.

bas

Bas Zijlstra
20 Jaar

Ik ben in 2011 begonnen met een Mbo-opleiding Multi Media Design, iets wat voort kwam uit de interesse die ik had voor alles wat met beeld en muziek te maken had.
Vooral het eerste jaar heb ik me gefocust op fotografie en design en het ontwikkelen van concepten werd steeds meer een uitdaging. Langzamerhand veranderde dit in veel meer aandacht voor film.
Dit was de reden waarom ik, omdat ik daar vanuit de opleiding ook de kans voor kreeg, heb gekozen om zowel in “grafisch” als ” audio-visueel” mijn studie af te ronden. Mede door de stages bij RTV Noord en Business at School heb ik me op beide fronten kunnen ontwikkelen.

Ik studeer sinds een jaar in Leeuwarden, heb daar gekozen voor de HBO-studie Communication and Media Design.
Hier krijg ik de kansen om heel breed binnen dit vakgebied bezig te zijn. Het laatste half jaar heb ik als creatief regisseur kunnen werken bij VideoNerds, een aan de opleiding gerelateerd media bedrijf.

In de loop van de jaren heeft mijn manier van werken zich ontwikkeld in wat ik nu maak, waarbij ik er vanuit ga dat je vaak met het minimale het maximale onder de aandacht kunt brengen. Zo ontwerp ik posters, bouw ik websites, monteer en produceer ik documentaires of films.

 

Handtekening-Bas